

Η απόδοση των 10ετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου υποχώρησε σήμερα στο 1,129%, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο από τις 26 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Αναλυτές ανέφεραν ότι στο ευρύτερο κλίμα συνέβαλε το γεγονός ότι η Ευρωζώνη συμφώνησε σήμερα σε νέα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ύψους 750 εκατ. ευρώ, αλλά σημείωναν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν αυτός ο λόγος που οδήγησε στη μείωση της απόδοσης.
Aναλυτής για τα επιτόκια της Commerzbank τόνισε τη δυσκολία ερμηνείας των καθημερινών κινήσεων των ελληνικών ομολόγων, δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με το ύψος των αγορών που κάνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και της χαμηλής ρευστότητας της ελληνικής αγοράς.
«Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποια έκπληξη με τα μέτρα αυτά (για την ελάφρυνση του χρέους)», τόνισε ο αναλυτής.
Σχετικά Νέα
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.
ΗΠΑ: Επιβάλλουν τέλη για τα κινεζικής κατασκευής πλοία στα αμερικανικά λιμάνια
Οι ΗΠΑ αποκάλυψαν πως σχεδιάζουν να επιβάλουν λιμενικά τέλη στα κινεζικά πλοία σε μια.
BofA: Το μεγάλο rotation συνεχίζεται – Ελπίζουν για Ευρώπη ακόμη οι επενδυτές
Οι προσδοκίες για την παγκόσμια ανάπτυξη υποχωρούν σε ιστορικά χαμηλά, αλλά οι ελπίδες για.