

Ειρηνική επίλυση της διαμάχης με την Ελλάδα επιθυμεί η πλειοψηφία των Τούρκων πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη γειτονική χώρα, στην περιγραφή του ερωτήματος της οποίας πάντως η διαφορά μεταξύ των δύο κρατών παρουσιάστηκε ως «εδαφική».
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το 59,7% των ερωτηθέντων απάντησε ότι επιθυμεί ειρηνική επίλυση της αντιπαράθεσης, ενώ το 31,7% την στρατιωτική αντιπαράθεση.
Από τους οπαδούς της στρατιωτικής «λύσης», το 50% αποτελεί ψηφοφόρους του AKP καθώς και του ακροδεξιού κόμματος του Μπαχτσελί.
Σχετικά Νέα
Διαδηλώτριες έκαψαν εγκαταστάσεις κινεζικής εταιρείας εξόρυξης ζιρκονίου στη Γουινέα – Μπισάου, διαμαρτύρονται για την περιβαλλοντική καταστροφή
Φωτιά έβαλαν και κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαχειρίζονται Κινέζοι επιχειρηματίες, γυναίκες στην Γουινέα-Μπισάου,.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.