

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποσύρθηκε από τις εκλογές μετά τη δήλωσή του για τις ασφαλιστικές εισφορές που προκάλεσε μπαράζ πολιτικών αντιδράσεων, αλλά και πλήθος ερωτημάτων για το τι θα γίνει με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ήδη τυπωμένα αλλά και την ίδια την υποψηφιότητα που έχει επικυρωθεί από τον Άρειο Πάγο.
Κατόπιν αυτών εστάλη από την Κουμουνδούρου έκτακτο SMS με τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράφεται το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου.
Το SMS του ΣΥΡΙΖΑ
«Από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα δεν διαγράφουμε το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου. Όσα ψηφοδέλτια έχουν σταυρό στον Κατρούγκαλο δεν είναι άκυρα», αναφέρεται στο SMS, που εστάλη από την Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εσωτερικών «με δεδομένο το γεγονός ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Κατρούγκαλου, έχει ανακηρυχθεί από τον Άρειο Πάγο αυτή παραμένει σε ισχύ. Σε περίπτωση που ο κ. Κατρούγκαλος εκλεγεί, έχει δικαίωμα να παραδώσει την έδρα του».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.