

Έφτασαν τις 20.000 οι ενεργοποιημένες επιταγές για καταλύματα και πάνω από 11.000 τα voucher για ακτοπλοϊκές μεταφορές που χορηγήθηκαν στα πλαίσια του κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΑΕΔ για τον μήνα Ιούνιο
Τον Ιούνιο ενεργοποιήθηκαν 20.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε τουριστικά καταλύματα της χώρας, καθώς και 11.300 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Για αναλυτικές πληροφορίες, για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikostourismos .
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.