Ο Βορίδης έφυγε από σύσκεψη με αγρότες λόγω ΠΑΟΚ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη διευρυμένη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας στο επιμελητήριο της Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ.

Έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του Δικέφαλου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Σύμφωνα με το makthes.gr, ο Μάκης Βορίδης αποχώρησε από τη σύσκεψη για λόγους ασφαλείας, παρά τις διαβεβαιώσεις της αστυνομίας ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί.

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών στο πάνελ πήρε τον λόγο ο Μάκης Βορίδης. «Μου θέσατε τα θέματα αλλά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω» ήταν τα λόγια του υπουργού. «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας υπουργέ» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς.

«Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο ακροατήριο, κι ενώ συνεχώς ενημερωνόταν από τους άνδρες της ασφάλειάς του. Τελικώς ο ίδιος αποχώρησε από την κεντρική είσοδο αφού οι αστυνομικές αρχές είχαν απομονώσει τους συγκεντρωμένους οπαδούς σε κάθετη οδό.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών, Τάσος Χαλκίδης, σε δηλώσεις του στο makthes.gr δήλωσε απογοητευμένος από την άσχημη εξέλιξη της σύσκεψης, την ώρα που «όλος ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας και όχι μόνο περίμενε απαντήσεις σε θέματα όπως οι στρεμματικές ενισχύσεις, ο ΕΛΓΑ, οι τιμές των προϊόντων». Οι αγρότες θα επιδιώξουν εκ νέου συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα