

Καταδικάζει τη δολοφονία Νασράλα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλεί την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με άλλες κυβερνήσεις, “να εγκαταλείψει τη στάση του δεδομένου συμμάχου και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για ειρήνη με δικαιοσύνη”.
Μην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη: “Ένας νέος περιφερειακός πόλεμος χωρίς κανόνες με μεγάλο θύμα τον άμαχο πληθυσμό είναι προ των θυρών με επιπτώσεις που υπερβαίνουν τα γεωγραφικά όρια της Μέσης Ανατολής.
Η περιοχή βρίσκεται στα πρόθυρα της γενικευμένης ανάφλεξης με ευθύνη των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που, με τις πράξεις τους, συμβάλλουν στην περιθωριοποίηση του ΟΗΕ, καταργούν την πολυμερή διπλωματία, και φτάνουν στην υπονόμευση της διεθνούς ειρήνης.
Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ισραηλινό στρατό η γενοκτονία στη Γάζα (16.000 νεκρά παιδιά), οι συστηματικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ ισοπεδώνουν τον Λίβανο, τη χώρα των Κέδρων, αυτό το εύθραυστο θρησκευτικο-πολιτικό μωσαϊκό, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο”.
Σχετικά Νέα
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.
Με την προσδοκία της «Ανάστασης» τα μηνύματα της πολιτική ηγεσίας για το Πάσχα
Ευχές και μηνύματα για ενότητα, ειρήνη, ομοψυχία και πρόοδο, έστειλε στις Ελληνίδες και τους.