

Εντός των αποδυτηρίων του Γ. Καραϊσκάκης μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Φάμπιο Μαρέσκα να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και τίποτε λιγότερο.
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους», μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.
Στις 9.43 βγηκαν έξω οι παίκτες του Ολυμπιακού, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο διαιτητής έδωσε εντολή για να συνεχιστεί το ματς.
Την ίδια ώρα πάντως οι διαβουλεύσεις εντός των αποδυτηρίων συνεχίζονται.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας. Όπως αναφέρεται.
Αμφιλοχία: Προφυλακίστηκε ο 67χρονος που δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του
Στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για να απολογηθεί οδηγήθηκε τη Δευτέρα (12/5) ο 67χρονος.
«Stolen Cerberus XII»: Ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ
Η διμερής άσκηση με την ονομασία «Stolen Cerberus XΙI» διεξήχθη από 26 Απριλίου έως.
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους τριών μελών οικογένειας στο Ελληνικό
Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, τριών.