Ο Ν. Ρωμανός στο Indicator: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί όσους δεν βλέπουν την κυβέρνηση και τα κόμματα ως «μαγαζιά»

Την πεποίθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί όσους τολμούν να θέτουν προφανείς ερωτήσεις και όσους δεν βλέπουν την κυβέρνηση και τα κόμματα ως «μαγαζιά», εξέφρασε o Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε ερώτηση του Indicator.gr , σχετικά με την εμπλοκή υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Foli Folie.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Ρωμανού:

Μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή και Καλογρίτσα για White house, white porcha, μαγαζιά και παραμάγαζα, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις και τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, έρχονται νέες αποκαλύψεις για ένα ακόμη σκάνδαλο όπου φέρονται να εμπλέκονται υψηλόβαθμα στελέχη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν πολύ κοντά στον τότε πρωθυπουργό.

Το θέμα δεν είναι μόνο όσα γράφει στα emails που αποστέλλει προς τον υπόδικο «κ. Τζώρτζη» ο τότε Διευθυντής Ασφαλείας του Ομίλου για δικούς τους ανθρώπους που θα «είναι μαζί τους μέχρι τέλους». Για παρεμβάσεις, διευκολύνσεις και ευνοϊκή μεταχείριση με γνώση του Μαξίμου. Ούτε τα όσα εξ αυτών αποδέχεται ο ίδιος ο κ. Μπαλαούρας, προσδίδοντας αξιοπιστία σε ένα κομμάτι τουλάχιστον των καταγγελιών. Ούτε τα όσα αναφέρονται σε email της 9/5/18 για «ενέργειες» με στόχο τον συντονισμό της αντίδρασης μεταξύ Μαξίμου και «Ομίλου» που φέρεται να συνοδεύτηκε και από ένα ραντεβού στο Μαξίμου την ίδια ημέρα. Ούτε τη μεταπήδηση του CFO της Folli Follie, την επίμαχη περίοδο, στο Υπερταμείο. Προφανώς όλα αυτά χρήζουν απαντήσεων και σε πολιτικό επίπεδο και στη Δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι ό,τι όλα αυτά σε συνδυασμό κυρίως με τον τρόπο που αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ στις αντίστοιχες αποκαλύψεις, είναι ενδεικτικά για το πως λειτουργούσε το «μαγαζί». Πως αντιλαμβάνεται τη διαφάνεια, αλλά και το πως αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία. Θα μπορούσε κάλλιστα σε όλες τις παραπάνω υποθέσεις να πει από την πρώτη στιγμή «φως σε όλα»!

Aντ’ αυτού πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, και ενίοτε στην κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με άθλια fake news. Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, σπάει το ένα ρεκόρ φαιδρότητας μετά το άλλο, στοχοποιεί όσους λένε τα αυτονόητα, όσους τολμούν να θέτουν προφανείς ερωτήσεις και όσους δεν βλέπουν την κυβέρνηση και τα κόμματα ως «μαγαζιά».

Του Νίκου Κοσμόπουλου

Σχετικά Νέα