Ο. Γεροβασίλη: H κυβέρνηση της ευθύνης … των άλλων

Κατά την παρουσία της στο πλατό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Γ. Ντσούνο και Χ. Κούτρα, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε μεταξύ άλλων:

Το 2ο λοκντάουν φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη, ως βιβλικού καταστροφέα.

Το 2ο lock down συνιστά απόλυτη ομολογία αποτυχίας και κατάρρευσης του επιτελικού κράτους των «αρίστων». Με εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του κυρίου Μητσοτάκη δεν εισακούστηκαν οι εισηγήσεις των επιστημόνων που εδώ και καιρό κρούουν τον κώδωνα.

Έχοντας ενδυθεί το ρόλο του Μωυσή εκτίμησε ότι μπορεί να τις παραβλέψει οδηγώντας τη χώρα, τους πολίτες, την οικονομία στο χάος.

Σήμερα, μοναδική προστασία των συμπολιτών μας η ατομική τους ευθύνη απέναντι σε κυβέρνηση νεοφιλελεύθερων ανικάνων

Θέλω να πω στους συμπολίτες μας ότι πρέπει να προσέχουν! Μόνο η ατομική τους ευθύνη μπορεί να τους προστατέψει απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία εξ ιδεολογικής επιλογής έχει περιφρονήσει το αγαθό της δημόσιας υγείας εγκαταλείποντας τους υγειονομικούς να μάχονται μόνοι τους. Και απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία λόγω διαχειριστικής ανικανότητας, δεν αντιμετώπισε με τα δέοντα μέτρα τη μετάδοση των κρουσμάτων σε χώρους συνάθροισης, όπως τα μέσα μεταφοράς και τα σχολεία!

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έλεος του κορωνοϊού! Αυτή είναι η πραγματικότητα για όποιον θέλει να το δει. Γνωρίζετε βεβαίως ότι τα επαρχιακά νοσοκομεία χωρίς υποδομές, χωρίς εξειδίκευση και ελλιπή στελέχωση καλούνται να νοσηλεύουν περιστατικά covid.

Θα ήθελα επίσης, με την ευκαιρία, να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους γιατρούς και υγειονομικούς που αγωνίζονται υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

ΝΔ: Η κυβέρνηση της ευθύνης …των άλλων!

Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση της ευθύνης των άλλων! Και όλοι οι υπουργοί της είναι συνυπεύθυνοι στο μέρος που τους αναλογεί, όπως φυσικά και ο σημερινός συνομιλητής μου κ. Θεοχάρης ευθύνεται για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού και την έλλειψη παροχής προστασίας των επαγγελματιών και εργαζομένων του κλάδου.

Το πλέον ανησυχητικό δε και άκρως επικίνδυνο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση εξακολουθεί να κάθεται στο ροζ συννεφάκι της και να αυτοθαυμάζεται.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα