

Την πεποίθηση πως οι δείκτες μεταποίησης δείχνουν ότι η οικονομία της ευρωζώνης επιβραδύνεται, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λούις ντε Γκίντος, υπογραμμίζοντας ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αρνητικού ρυθμού ανάπτυξης το 2023.
Σύμφωνα με το Dow Jones, ο ίδιος τόνισε πως ο πληθωρισμός μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται προτού αρχίσει να υποχωρεί στο τέταρτο τρίμηνο του 2022.
Ο ντε Γκίντος επεσήμανε ότι η ΕΚΤ ανησυχεί για τις δευτερογενείς συνέπειες που αρχίζει να βλέπει στους μισθούς από την άνοδο του πληθωρισμού, επισημαίνοντας ότι μπορεί να ξεκινήσει ένα σπιράλ «σπιράλ μισθών-τιμών».
Σχετικά Νέα
Νέα επίθεση Τραμπ κατά του επικεφαλής της Fed, του «τεράστιου loser»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επετέθη και πάλι κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ,.
Κατά των σχεδίων της Τουρκίας για μεταφορά S – 400 στη Συρία αμερικανοί νομοθέτες – Επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Διακομματική επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με την οποία επιδιώκουν να ανακόψουν τα σχέδια της.
Συλλυπητήρια Πούτιν για Πάπα Φραγκίσκο: Μεταφέρω σε όλο τον Καθολικό κλήρο τη συμπαράσταση και στήριξή μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν εξέφρασε τα τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του.
Ντόναλντ Τραμπ – Μάρκο Ρούμπιο: Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκε
Μετά την ολιγόλογη ανάρτηση «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» του Λευκού Οίκου στο Χ, ο.