

Πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει πέσει σε κώμα και την εξουσία έχει αναλάβει η αδερφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ, αναφέρει ένας πρώην αξιωματούχος της Νότιας Κορέας όπως μεταδίδει το Market Watch.
Ο Τσανγκ Σονγκ-μιν, βοηθός του πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας, Κιμ Ντάει-ζουνκ, ισχυρίστηκε πως ο Κιμ έχει αρρωστήσει βαριά γεγονός που δικαιολογεί και τις περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα.
“Εκτιμώ ότι είναι σε κώμα, αλλά είναι ακόμα εν ζωή” ανέφερε ο Τσανγκ Σονγκ – μιν μιλώντας σε τοπικά μέσα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η 33χρονη αδερφή του Βορειοκορεάτη προέδρου έχει αναλάβει μέρος της εξουσίας του αδερφού της.
Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες αφού έγινε γνωστό ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκχώρησε μέρος των εξουσιών του στην αδερφή του, η οποία είναι το δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο της Βόρειας Κορέας.
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.