

Νέο υψηλό ρεκόρ καταγράφουν οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας την αυριανή ημέρα καθώς η μέση τιμή διαμορφώνεται στα 697,25 ευρώ ανά μεγαβατώρα με την υψηλή να φθάνει στα 871 ευρώ.
Η ζήτηση ρεύματος αύριο Δευτέρα προβλέπεται να φθάσει στις 319 γιγαβατώρες και καλύπτεται κατά κύριο λόγο από μονάδες φυσικού αερίου (45,9 %), ανανεώσιμες πηγές (19,8 %), λιγνίτες (16,3 %) και υδροηλεκτρικά (8,4 %). Η αύξηση των τιμών είναι αποτέλεσμα της εκτόξευσης της τιμής του φυσικού αερίου στο Χρηματιστήριο της Ολλανδίας πάνω από τα 300 ευρώ ανά μεγαβατώρα.
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.