

Νέο εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, σήμερα Σάββατο το πρωί, λίγες μόνο μέρες μετά τον θάνατο ενός εργάτη και τον τραυματισμό δύο ακόμη.
Συγκεκριμένα, εργαζόμενος ναυπηγοξυλουργός ακρωτηριάστηκε σε δάχτυλο του χεριού του ενώ δούλευε στα ναυπηγεία Περάματος.
Ο άτυχος εργάτης διακομίζεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ αρχικά ήταν στο «Τζάνειο».
Διακόπηκαν οι εργασίες
Οι εργασίες στο σημείο διακόπηκαν, με παρέμβαση του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών και του Συνδικάτου Μετάλλου, σύμφωνα με το 902.gr. Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο υπό την πίεση από την εργοδοσία να ολοκληρώνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες επισκευής των πλοίων οι εργάτες δουλεύουν «ο ένας πάνω στον άλλον», με εξαντλητικά ωράρια και μεγάλη κούραση, ενώ επίσης συνεχίζεται η απουσία ελέγχων.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.