

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης σε κτίριο επί της οδού Μπουμπουλίνας 42, στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο κτίριο ζουν πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ το ίδιο κτίριο είχε εκκενωθεί και πριν μερικούς μήνες.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τρία οικοδομικά τετράγωνα, ενώ στο σημείο βρίσκονται και τρία λεωφορεία για να μεταφέρουν τον κόσμο σε δομές.
Πρόκειται για την 10η σχετική επιχείρηση της αστυνομίας το τελευταίο διάστημα.
Τη νέα επιχείρηση της αστυνομίας καταγγέλλει η Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/τριών, μεταναστών-προσφύγων, αλληλέγγυων:
Οι κρατικοί δολοφόνοι συνεχίζουν τον πολεμό τους απέναντι στις δομές του αγώνα και της αλληλεγγύης, συνεχίζουν τον πολεμό ενάντια στους μετανάστες και τις μετανάστριες. Στην κατάληψη Μπουμπουλίνας ζουν δεκάδες άνθρωποι κάποιοι και κάποιες με οικογένειες. Τώρα θα μείνουν άστεγοι ή θα κλειστούν στα κολαστήρια που ονομάζουν κέντρα φιλοξενίας, τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι άνθρωποί μας, ακόμα μια κοινοτητα μεταναστών στα Εξάρχεια ξεριζώνεται. Μαζευόμαστε άμεσα εκεί!
Σχετικά Νέα
Τράπεζες: Τι δείχνει η «ακτινογραφία» του πρώτου τριμήνου
Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου έχουν ασφαλώς θετικό πρόσημο για τις τράπεζες που.
ESG: Το νέο ζητούμενο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οι επιχειρήσεις καλούνται, να ξεφύγουν από τα στενά.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται λιγότερους επιχειρηματίες – Χρειάζεται καλύτερους
Σε μια εποχή που η Ελλάδα μετρά πληγές από διαδοχικές κρίσεις, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
Τραμπ: Aνοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί ο ίδιος στην.