

Σύσταση προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μεταξύ Λιακωτού, Κάτω Πευκενέα, Χάνι Δερβένι και Ι.Μ. Αγ. Ιερόθεου, να απομακρυνθούν από τις οικίες τους μέσω των επαρχιακών οδών προς Μέγαρα, απευθύνει η Πολιτική Προστασία μα νέα ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας και της ραγδαίας αύξησης της έντασης των ανέμων τις τελευταίες ώρες.
Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα.
Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συστήνει την προληπτική απομάκρυνση των πολιτών στις παραπάνω περιοχές, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει από χθες στην ευρύτερη περιοχή Σχίνου Κορινθίας και λόγω της αναμενόμενης ραγδαίας ενίσχυσης των ανέμων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τράπεζες: Τι δείχνει η «ακτινογραφία» του πρώτου τριμήνου
Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου έχουν ασφαλώς θετικό πρόσημο για τις τράπεζες που.
ESG: Το νέο ζητούμενο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οι επιχειρήσεις καλούνται, να ξεφύγουν από τα στενά.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται λιγότερους επιχειρηματίες – Χρειάζεται καλύτερους
Σε μια εποχή που η Ελλάδα μετρά πληγές από διαδοχικές κρίσεις, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
Τραμπ: Aνοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί ο ίδιος στην.