

Νέα απόπειρα εισόδου από την Ιορδανία στο έδαφος του Ισραήλ, «τρομοκρατών», όπως τους αποκαλεί ο IDF, σημειώθηκε σήμερα.
Στρατιώτες του IDF συνέλαβαν 4 υπόπτους οπλισμένους με τουφέκια M16 και πυρομαχικά στην περιοχή Nabi Musa στην κοιλάδα του Ιορδάνη, κατόπιν αναφορών σχετικά με ύποπτη δραστηριότητα, όπως ανέφεραν οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF).
«Οι τρομοκράτες και ο οπλισμός που εντοπίστηκε μεταφέρθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας», δηλώνουν οι ίδιες πηγές και τονίζεται πως δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγα 24ωρα επεισόδια είχαν σημειωθεί στα σύνορα Ιορδανίας – Ισραήλ όταν ο ισραηλινός στρατός εντόπισε «έναν αριθμό τρομοκρατών», όπως τους αποκάλεσε, που διέσχισαν τα σύνορα από την Ιορδανία και εισήλθαν στο Ισραήλ, νότια της περιοχής της Νεκράς Θάλασσας.
Οι «τρομοκράτες» άνοιξαν πυρ εναντίον των ισραηλινών δυνάμενων και ο ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε δύο από αυτούς.
Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Ιορδανίας ανακοίνωσαν τότε ότι οι δύο ένοπλοι άνδρες που πέρασαν στο Ισραήλ και σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό ήταν μέλη της αδελφότητας.
Σχετικά Νέα
Αμπάς: Αίρεται η απαγόρευση λειτουργίας του Al Jazeera στη Δυτική Οχθη
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς ήρε την απαγόρευση που είχε επιβληθεί στη δραστηριότητα του.
Επικοινωνία Ρούμπιο-Φιντάν με επίκεντρο τις πιθανές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρκο Ρούμπιο πραγματοποίησε ο Χακάν Φιντάν, σχετικά με τις πιθανές.
11 χρόνια φυλάκισης στον αρχηγό του δικτύου των Ρώσων κατασκόπων στη Μ. Βρετανία
Ο αρχηγός του ρωσικού κατασκοπευτικού δικτύου που είχε έδρα την Βρετανία, το οποίο σύμφωνα.
Τραμπ: «Θα ήμουν ηλίθιος αν έλεγα όχι στο αεροσκάφος που προσφέρει το Κατάρ στις ΗΠΑ»
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν «ηλίθιο» να αρνηθεί το αεροσκάφος που.