

Τραυματισμένη νοσηλεύεται μια ηλικιωμένη γυναίκα, στο Νοσοκομείο Αργολίδας, που είχε την ατυχία να βρίσκεται στο ξύλινο μπαλκόνι του σπιτιού της στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. όταν το πάτωμά του έσπασε..
Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου όταν η άτυχη γυναίκα ευρισκόμενη στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένιωσε να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της και να πέφτει από ύψος περίπου 10 μέτρων στο δρόμο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς την πτώση της έκοψε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι που κατέρευσε.
Το περιστατικό αντιλήφθηκαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και παρελαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο εχοντας τις αισθήσεις της.
Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά την κατάσταση με τα παλαιά κτίρια στο Ναύπλιο και τον κίνδυνο που διατρέχουν ένοικοι και περαστικοί.
Το σημείο της πτώση έχει σημανθεί με κορδέλες προειδοποιώντας τους περαστικούς για τον κίνδυνο.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας. Όπως αναφέρεται.
Αμφιλοχία: Προφυλακίστηκε ο 67χρονος που δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του
Στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για να απολογηθεί οδηγήθηκε τη Δευτέρα (12/5) ο 67χρονος.
«Stolen Cerberus XII»: Ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ
Η διμερής άσκηση με την ονομασία «Stolen Cerberus XΙI» διεξήχθη από 26 Απριλίου έως.
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους τριών μελών οικογένειας στο Ελληνικό
Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, τριών.