

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σήμερα ότι είχε μια “πολύ καλή συνάντηση” στην οποία συζητήθηκαν η Μέση Ανατολή, ο στρατός και το εμπόριο, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε την ανάρτηση αυτή στο Twitter μόλις επέστρεψε στο κλαμπ του στη Φλόριντα, από το γήπεδο όπου έπαιζε γκολφ. “Πολύ καλή συνάντηση για τη Μέση Ανατολή, τον Στρατό και το Εμπόριο. Επιστρέφω στον Νότιο Λευκό Οίκο”, έγραψε, αναφερόμενος στη θερινή κατοικία του, το Μαρ-α-Λάγκο.
Δεν ήταν σαφές σε ποια συνάντηση αναφερόταν ο Τραμπ και ο ίδιος δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια, προσθέτοντας μόνο ότι θα κάνει “ενημερώσεις όλη την ημέρα”.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Πρός απαγόρευση ορισμένων τεχνητών χρωστικών ουσιών σε τρόφιμα από τον Κένεντι
Ο υπουργός Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ πρόκειται να ανακοινώσει την απαγόρευση ορισμένων τεχνητών.
Επένδυση 50 δις δολαρίων ετοιμάζει η γιγάντια ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche στις ΗΠΑ
Η γιγάντια ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche προγραμματίζει να επενδύσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια (43 δισεκ. ευρώ).
ΗΠΑ: Περισσότεροι από 100 πρόεδροι πανεπιστημίων και κολλεγίων ενώνουν τις φωνές τους κατά της επικίνδυνης πολιτικής Τραμπ στην εκπαίδευση
Περισσότεροι από 100 πρόεδροι πανεπιστημίων, κολλεγίων και ακαδημαϊκών εταιρειών στις ΗΠΑ εξέδωσαν σήμερα κοινή.
UNESCO: Η Αυστραλία αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της καθιέρωσης Διεθνούς Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας
Η Κυβέρνηση της Αυστραλίας δια της Μονίμου Αντιπροσώπου της στην UNESCO αρνήθηκε την περασμένη.