

Διήμερο λουκέτο μπήκε το πρωί από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο γνωστό beach restaurant, Jackie ‘O, στο Super Paradise στη Μύκονο.
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ επισκέφθηκαν την επιχείρηση, η οποία μπήκε στο στόχαστρο, λόγω προηγούμενων διαπιστώσεων παραβατικότητας την τελευταία τετραετία, αλλά και λόγω ερωτημάτων σε σχέση ορισμένα φορολογικά της μεγέθη και υποχρεώσεις.
Κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για 45 σετ ομπρέλας-ξαπλωστρών, με τιμές ενοικίασης 35 και 45 ευρώ/σετ, συνολικής αξίας 1675 ευρώ.
Η επιχείρηση προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είχε κόψει… δελτία παραγγελίας (τα οποία επιτρέπεται να εκδίδονται πριν από την απόδειξη μόνο για προϊόντα εστίασης) και ότι θα έκοβε τις αποδείξεις κατά την αναχώρηση των πελατών.
Σχετικά Νέα
Φωτιά σε υπαίθριο χώρο στο Αιγάλεω
Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο πίσω από το αμαξοστάσιο του δήμου Αθηναίων.
Χανιά: Αποσωληνώθηκε η 17χρονη μετά το σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο
Επέστρεψαν τα χαμόγελα για το νεαρό κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε με ποδήλατό της.
ΛΟΤΤΟ: Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση 2323 (02/07/2022)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΤΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/07/2022. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2323 (Σάββατο 02-07-2022) του ΟΠΑΠ. Τουλάχιστον.
Πυροβολισμός στα Κάτω Πατήσια – Ένας τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση
Ένας ένοπλος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου.