

Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, για την άμεση ανάγκη κάλυψης των σοβαρών ελλείψεων εκπαιδευτικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και το Δημοτικό Σχολείο Θάνους της Λήμνου.
Ο Γιάννης Μπουρνούς κοινοποίησε με την αναφορά του στην κ. Κεραμέως την σχετική επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ», στην οποία εκφράζονται η έντονη ανησυχία και η διαμαρτυρία τους σχετικά με την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και στο Δημοτικό Σχολείο Θάνους, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της λειτουργίας των εν λόγω σχολείων.
Παρά τη σχετική γνωστοποίηση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, από την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα συγκεκριμένα σχολεία, το Υπουργείο δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια και το πρόβλημα παραμένει, δυσχεραίνοντας την ήδη εξαιρετικά και πρωτόγνωρα επιβαρυμένη καθημερινότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Σχετικά Νέα
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.