Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα πρώτα του λόγια μετά την απόφαση για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της Καρολάιν και πήρε το δρόμο για τη φυλακή…

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ψύχραιμος, με το γνωστό παγωμένο του βλέμμα. Ο πιλότος που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έκανε λίγο αργότερα τις πρώτες λακωνικές του δηλώσεις, στον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Μέσα από αυτές επιχείρησε να δείξει συντετριμμένος για το έγκλημα που διέπραξε και τόνισε πως για εκείνον μεγαλύτερη σημασία από την ποινή, έχει το γεγονός πως δεν θα ξαναδεί τη μητέρα του παιδιού του.

Πιο αναλυτικά, ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, είναι η τελική ποινή που επέβαλε το δικαστήριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο,για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που του αποδόθηκαν (ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία).

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε δήλωση στον ΑΝΤ1. «Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντρετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν», είπε. Ανάλογη ήταν η τοποθέτησή του, στον Alpha: «Καμία ποινή δεν με συγκλονίζει, όσο ο χαμός και ο πόνος για τη σύζυγό μου» είπε σε δημοσιογράφους.

Αναφορικά με το πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε την αδικοχαμένη Καρολάιν είπε πως «Αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, διότι προφανώς θα ασκήσει έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια.» (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις)

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς δέχθηκε με ικανοποίηση την ποινή ισόβιας κάθειρξης που επιβλήθηκε στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για την άγρια δολοφονία της 19χρονης, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ό,τι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκότωσε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια της λίγων μηνών κόρης τους, δεν θα ξαναδεί ποτέ την μικρή Λυδία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα