Μπαλάφας: Η κυβέρνηση στήνει συνεχώς φιέστες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο τουρισμός βουλιάζει

«Η κυβέρνηση στήνει συνεχώς φιέστες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο τουρισμός βουλιάζει, οι επιχειρήσεις στενάζουν και οι εργαζόμενοι είναι αντιμέτωποι με την ανεργία, την μείωση μισθών και την ανασφάλεια» τόνισε ο Γ. Μπαλάφας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPENTV.

Κατηγορείτε την κυβέρνηση για μια επίπλαστη εικόνα αποπροσανατολισμού από την πραγματικότητα, ενώ η κυβέρνηση σας κατηγορεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Πώς το σχολιάζετε;

«Ζούμε ένα κλίμα λασπολογίας, στο οποίο δεν πρόκειται να εμπλακούμε. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μια παράνομη ηχογράφηση, όπου έχει παρουσιαστεί αποσπασματικά, χωρίς να ακούγεται όλη η συζήτηση. Μιλάνε, δηλαδή, με εικασίες και όχι με γεγονότα. Αν υπάρχουν κάποιοι που κάνουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη αυτοί είναι τα στελέχη της ΝΔ. Ο κ. Γεωργιάδης, συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η εισαγγελέας διαφθοράς κα. Τουλουπάκη πρέπει να πάει φυλακή. Αν αυτή δεν είναι παρέμβαση, τότε ποια είναι; Και ακόμη: υπάρχει ένα πόρισμα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ ΗΠΑ και Novartis.Ζητάμε να κατατεθεί μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο στη Βουλή. Γιατί δεν το φέρνουν; Το ίδιο ζητάμε για τη λίστα των 20 εκ στα ημέτερα ΜΜΕ. Τι φοβάται και δεν τα καταθέτει η κυβέρνηση; Βεβαίως, το σύνολο των παραπάνω ζητημάτων κινούνται πάνω στο υπόβαθρο μιας σοβαρής οικονομικο-κοινωνικής κρίσης. Η κυβέρνηση στήνει συνεχώς φιέστες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο τουρισμός βουλιάζει, οι επιχειρήσεις στενάζουν και οι εργαζόμενοι είναι αντιμέτωποι με την ανεργία, την μείωση μισθών και την ανασφάλεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι μια θλιβερή απόπειρα αντιπερισπασμού».

Σχετικά Νέα