

«Να σταματήσει να κουνάει το δάκτυλο στην Τουρκία και να σταματήσει να προκαλεί την υπομονή της», κάλεσε την Ελλάδα ο κυβερνητικός εταίρο του Ερντογάν, Μπαχτσελί, λέγοντας πως «αν η Ελλάδα συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο, τότε αυτό θα είναι υπέρ της ενεργειακής ασφάλειας της».
Σύμφωνα με Hurriyet ισχυρίστηκε ακόμα πως «η συμφωνία υδρογονανθράκων που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη είναι ιστορικού χαρακτήρα και έχει ενοχλήσει πολύ τις δυτικές χώρες»
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστήριξε επίσης ότι «η Τουρκία είναι ο ασφαλέστερος διάδρομος για τη μεταφορά πλούσιων πόρων φυσικού αερίου και πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή, την ανατολική Μεσόγειο και τον Καύκασο προς την Ευρώπη.»
«Ο αγωγός TANAP φθάνει στην Ευρώπη από την περιοχή της Κασπίας, από την άλλη πλευρά, ο Turkish Stream, που φεύγει από τη Ρωσία και περνά από την Τουρκία, έχει μετατραπεί στις ασφαλέστερες γραμμές συνάντησης με την Ευρώπη», σημείωσε.
Σχετικά Νέα
Συμφωνία μαμούθ Κατάρ-Boeing ύψους $200 δισ. – Το μεγαλύτερο deal για τον αμερικανικό κολοσσό
Το Κατάρ υπέγραψε την Τετάρτη συμφωνία για την αγορά δεκάδων αεροσκαφών από την αμερικανική.
Ουγγαρία: Νομοσχέδιο του Όρμπαν στοχοποιεί οργανισμούς με ξένη χρηματοδότηση
Το κυβερνών κόμμα Fidesz του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν κατέθεσε νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο, με.
Γκουτέρες: Εάν δεν υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο στην Ουκρανία ανοίγουμε το δρόμο στο χάος
Η αποτυχία επίτευξης μιας δίκαιης ειρήνης που θα σέβεται την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.
Ο πρόεδρος αλ Σάρα έτοιμος για μια εξομάλυνση των σχέσεων της χώρας του με το Ισραήλ, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο Σύρος πρόεδρος ισλαμιστής Άχμαντ αλ Σάρα του.