

Κάλεσμα σε πόλεμο η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων πέρα από τα 6 μίλια, λέει ο Μπαχτσελί.
Για καταχρηστική, καταστροφική και απειλητική πολιτική προς την Τουρκία, κατηγορεί την Ελλάδα ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα τόνισε ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών παίζει με τη φωτιά. «Είναι αλαζονεία, είναι θράσος όταν λέει ότι θα διακηρύσσει την επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας του» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι επίσης παράλογο και διαστρεβλώνει τα γεγονότα όταν κατηγορεί αυτός ο υπουργός την Τουρκία για εκφοβισμό και δόλια συμπεριφορά υπερβαίνοντας τα όρια και τα σύνορά της» πρόσθεσε ο Μπαχτσελί.
«Ο στόχος της Ελλάδας να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα πέρα ??από τα 6 μίλια είναι ένα κάλεσμα σε πόλεμο, μια πρόκληση στη δειλία» συνέχισε προκλητικά, λέγοντας: «Ας δούμε αν θα το κάνουν, ας δούμε ποιος θα είναι θαρραλέος».
Σχετικά Νέα
Βατικανό: Στις 7 Μαΐου το Κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα
Πυρετώδεις προετοιμασίες επικρατούν στο Βατικανό, καθώς οι Καρδινάλιοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας καλούνται να εκλέξουν.
Τραμπ: Διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Κριμαία ο Ζελένσκι
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Ουκρανός ομόλογός του Βολοντίμιρ.
Πάπας: Η κούρσα της διαδοχής, το δίλημμα και η πιθανότητα ενός «τραμπικού Ποντίφικα»
Όταν η κινηματογραφική ταινία «Κονκλάβιο» καθηλώνει το κοινό με τον καθηλωτικό μονόλογο του καρδινάλιου.
Το νέο δημοσκοπικό κύμα στο «μικροσκόπιο» των κομμάτων
Η μετα-ευρωεκλογική περίοδος έχει μετατραπεί σε πραγματικό «ναρκοπέδιο» για το πολιτικό σύστημα, καθώς οι.