

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Ουκρανός ομόλογός του Βολοντίμιρ Ζελένσκι προτίθεται να εγκαταλείψει τον στόχο της ανάκτησης της χερσονήσου της Κριμαίας, που προσάρτησε η Ρωσία το 2014, εκτίμηση σε διαμετρική αντίθεση με πρόσφατη τοποθέτηση του ηγέτη της Ουκρανίας.
«Νομίζω ναι. Η Κριμαία, αυτό ήταν πριν από 12 χρόνια», είπε ο κ. Τραμπ ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο κ. Ζελένσκι είναι διατεθειμένος να «εγκαταλείψει» τη χερσόνησο.
Να «παύσει πυρ» ο Πούτιν
Ο ίδιος παρότρυνε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν να «παύσει πυρ» και να κλείσει συμφωνία με την Ουκρανία για να τερματιστεί ο πόλεμος που διαρκεί από τον Φεβρουάριο του 2022.
«Θέλω να παύσει πυρ. Καθίστε στο τραπέζι και υπογράψτε τη συμφωνία», είπε ο κ. Τραμπ σε δημοσιογράφους αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο, στον διάδρομο του αεροδρομίου της Μόρισταουν, στην Μπέντμινστερ, στην πολιτεία Νιου Τζέρζι (ανατολικά).
Σχετικά Νέα
Μαυρίκης: Το ’90 παρακολουθούσε τον πατέρα του αρεοπαγίτη που πήγε να δωροδοκήσει
Σε κατ´οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι») βρίσκεται από χθες ο Χρήστος Μαυρίκης, μετά.
Μυστικοί εφοριακοί και drones στο σχέδιο της ΑΑΔΕ για τον εντοπισμό της φοροδιαφυγής
Με τη θερινή περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών και την τουριστική δραστηριότητα να.
Παγκόσμιο οικονομικό σοκ θα προκαλέσει ο «πόλεμος των δασμών» του Τραμπ
«Η επανάληψη του παγκόσμιου εμπορικού πολέμου από τον Ντόναλντ Τραμπ έρχεται μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας. Όμως, η απειλή.
Έρχονται νέες μεγάλες αλλαγές στα εργασιακά
Η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε μια σειρά ουσιαστικών αλλαγών στο εργασιακό πλαίσιο, με βασική.