

Ομάδα διαδηλωτών που διαμαρτύρεται για την εξαφάνιση 43 φοιτητών στο Μεξικό το 2014 γκρέμισε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου της χώρας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Τετάρτης.
Οι φοιτητές έσπασαν τα παράθυρα του οχήματος, αφαίρεσαν το χειρόφρενο και έσπρωχναν το αυτοκίνητο ξανά και ξανά μέχρι να υποχωρήσει η ξύλινη πόρτα.
Οι διαδηλωτές έσπασαν την πόρτα χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο λευκό φορτηγό της κρατικής εταιρείας ηλεκτροδότησης του Μεξικού, την ώρα που ο πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραδόρ έδινε την καθημερινή συνέντευξη Τύπου στο εσωτερικό.
Ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους συνελήφθησαν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σχετικά Νέα
Κιρ Στάρμερ: Φωτιά ξέσπασε σε ιδιόκτητο σπίτι του Βρετανού Πρωθυπουργού στο βόρειο Λονδίνο
Συναγερμός σήμανε σήμερα (12.05.2025) στην Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, καθώς ξέσπασε φωτιά σε ιδιόκτητο σπίτι του.
Γάζα: Απελευθερώθηκε από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ μετά από 584 ημέρες ομηρίας
Ο εικοσάχρονος Ίνταν Αλεξάντερ, ο τελευταίος ζωντανός Αμερικανός όμηρος, απελευθερώθηκε μετά 584 μέρες ομηρίας από την Χαμάς μετά από.
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει την επικείμενη πελευθέρωση του Αμερικανοϊσραηλινου ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανοϊσραηλινός όμηρος Ίνταν Αλεξάντερ, που κρατείται.
Ο Νετανιάχου στέλνει αντιπροσωπεία στην Ντόχα για διαπραγματεύσεις για τους ομήρους
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπεία στη Ντόχα του Κατάρ.