

Οι ΗΠΑ επαναπροώθησαν από στρατιωτική φυλακή στο Γουαντάναμο, στο έδαφος της Κούβας, μετανάστες από τη Βενεζουέλα στη χώρα τους, με ενδιάμεσο σταθμό την Ονδούρα, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της χώρας της Λατινικής Αμερικής, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το Καράκας.
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας “ζήτησε τον επαναπατρισμό ομάδας συμπατριωτών που είχαν οδηγηθεί άδικα στη ναυτική βάση στο Γουαντάναμο. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και οι πολίτες μεταφέρθηκαν στην Ονδούρα, από όπου ανακτήθηκαν”, αναφέρει δελτίο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας της Λατινικής Αμερικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΝΥΤ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τις απειλές προς το Χάρβαρντ
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ενημερώθηκε από άγνωστο αξιωματούχο της task force για την καταπολέμηση.
Απεργίες διαρκείας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ και το σιδηροδρομικό δίκτυο: Αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και ακυρώσεις χιλιάδες ταξιδιώτες στη Βρετανία
Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται αντιμέτωπο με εκτεταμένες διαταραχές στις μετακινήσεις εν μέσω πασχαλινής περιόδου,.
ΗΠΑ: Στα 300 εκατ. δολάρια το ημερήσιο έσοδο του ομοσπονδιακού κράτους από τους δασμούς
Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBB) έδωσε στοιχεία για τα.
Κυβέρνηση Τραμπ: Ενστερνίζεται τη θεωρία ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.