

Ισραηλινός πολίτης δέχθηκε πυροβολισμούς και σκοτώθηκε σήμερα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, μια περιοχή που είναι θέατρο αιματηρών συγκρούσεων οι οποίες έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες και κυρίως μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Ισραηλινός “σκοτώθηκε κοντά στο σταυροδρόμι της βρετανικής αστυνομίας” βόρεια της Ραμάλα, διευκρίνισε ο στρατός, ενώ πρόσθεσε ότι η αστυνομία αναζητά τον δράστη.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Λιβύη: Σφοδρές συγκρούσεις ένοπλων ομάδων στην Τρίπολη – Έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν σπίτια τους
Σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα σε αντίπαλες ένοπλες ομάδες ξέσπασαν το βράδυ χθες Δευτέρα στη λιβυκή.
Τηλεφωνική επικοινωνία Λαβρόφ – Φιντάν για τις επικείμενες απευθείας συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και ο Τούρκος ομόλογός του Χακάν Φιντάν,.