ΜέΡΑ25: Οι μόνες δεσμεύσεις που τήρησε η κυβέρνηση είναι αυτές στην ολιγαρχία

“Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μάς διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνησή του τήρησε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, έρχονται καινούργια στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ που καταρρίπτουν το ήδη εύθραυστο αφήγημά του”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν.

“Βρισκόμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε αναλήψεις αποταμιεύσεων για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές οικονομικές μας ανάγκες. Με την αισχροκέρδεια στην ενέργεια και τα σούπερ μάρκετ σε τελείως ανεξέλεγκτη τροχιά, τις ρυθμιστικές αρχές σε ρόλο διακοσμητικό και την κυβέρνηση να αναλώνεται σε επικοινωνιακές κινήσεις “καλαθιών”, οι πολίτες τις χώρας έχουν αφεθεί στην τύχη τους”, αναφέρει, υπογραμμίζοντας πως “ουσιαστικές πολιτικές λύσεις, όπως η κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού και η μείωση των φόρων, θα τις δούμε μόνο όταν απαλλαγούμε από τις μνημονιακές κυβερνήσεις”.

“Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός τήρησε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις: αυτό που δεν διευκρίνισε είναι πως δεν ήταν οι δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες, αλλά απέναντι στη παρασιτική ολιγαρχία του τόπου”, καταλήγει.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα