Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε τον προσωπικό του… κομμωτή για να κουρευτεί στη φυλακη!

Τον προσωπικό του κομμωτή για να τον κουρέψει μέσα στον Κορυδαλλό ζήτησε ο κρατούμενος Μένιος Φουρθιώτης. Παράλληλα, ο παρουσιαστής αιτήθηκε να του δοθεί άδεια για να βγαίνει live από το κελί του στην εκπομπή του…

Έτσι, μετά την ικανοποίηση των αρχικών αιτημάτων για ειδική διατροφή, λόγω προβλήματος υγείας, και για συνδρομητική τηλεόραση, κατέθεσε νέα αιτήματα στους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με την Espresso, αυτή τη φορά ζήτησε ειδική άδεια για να πάει στη φυλακή ο προσωπικός του κομμωτής και να τον κουρέψει. Ωστόσο, το αίτημα αυτό απορρίφθηκε, καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για κανέναν κρατούμενο.

Στη συνέχεια ο Φουρθιώτης υπέβαλε κι άλλο αίτημα, ζητώντας να του δοθεί άδεια να συμμετέχει στην τηλεοπτική του εκπομπή ζωντανά μέσα από το κελί του. Το αίτημα αυτό υπεβλήθη εγγράφως στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα συνεδριάσει για να αποφανθεί.

Ζητά να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας
Στο Συμβούλιο, υπενθυμίζεται, εκκρεμεί και άλλο αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη, αυτό της αποφυλάκισής του με τη συμπλήρωση δύο μηνών από την προφυλάκισή του, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας για την κατάσταση της οποίας προσκομίζει σχετικά έγγραφα.

Όμως, η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, με το σκεπτικό πως δεν καθίσταται αναγκαία η αποφυλάκιση ενός κρατούμενου με νόσημα όπως αυτό που έχει ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το “Espresso”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα