

Την έντονη αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού προκαλεί η τραγική υπόθεση με τον Βασίλη Καλογήρου και κυρίως το γεγονός ότι ανέλαβε η ίδια ιατροδικαστής με τα Τέμπη.
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι, ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!», σχολιάζει η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης.
Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου… pic.twitter.com/3xO8zsxp3x
— Maria Karystianou (@mkaristianou) February 18, 2025
«Τίποτα δεν είναι τυχαίο…»
Φορτισμένη από τις τελευταίες εξελίξεις αναρωτιέται ρητορικά: «Τυχαίο;» και απαντά: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά!
Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Το μυστήριο της εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου λύθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου, πενήντα ημέρες μετά την εξαφάνισή του.
Ο εντοπισμός της σορού, που σύμφωνα με τους γονείς του ανήκει στον άτυχο Βασίλη καθώς δίπλα βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα, σε ορεινό σημείο του Τυρνάβου, γεννά μια σειρά ερωτημάτων που αναζητούν απαντήσεις.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του Βασίλη επήλθε λίγες ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.
Τα επόμενα βήματα είναι να γίνουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, και έτσι να προχωρήσει ακόμα περαιτέρω η διερεύνηση της υπόθεσης.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Απόπειρα ληστείας σε βάρος 36χρονου εργάτη – Τον μαχαίρωσε δύο φορές
Θύμα ληστείας πήγε να πέσει ένας 36χρονος εργάτης στα Χανιά από έναν 46χρονο ομοεθνή.
Διάσωση 57 ανθρώπων από το Λιμενικό νότια της Γαύδου
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 57.
Πάτρα: Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης
Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Πάτρας από τη Μεγάλη Δευτέρα για την εξαφάνιση.
Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών Δημήτρης Παπανίκας – Συλλυπητήρια από το ΠΑΣΟΚ
Πέθανε σε ηλικία 87 ετών άφησε ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ,.