

Άγιο είχε ένας Βρετανός, ο οποίος κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή – τουλάχιστον για δύο μέρες – μέσα στη θάλασσα όταν το καγιάκ στο οποίο επέβαινε ανετράπη στο στενό της Μάγχης.
Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Βρετανός βγήκε με το καγιάκ του στο στενό της Μάγχης. Ωστόσο, άγνωστο για ποιο λόγο, το καγιάκ τούμπαρε και ο νεαρός βρέθηκε στη θάλασσα.
Εκεί κολύμπησε μέχρι μια σημαδούρα και κατάφερε να διασωθεί τουλάχιστον δύο ημέρες μετά. Αυτές τις ημέρες έτρωγε ωμά μύδια και φύκια.
Τον άνδρα εντόπισε το σκάφος Madeleine με τον καπετάνιο να δηλώνει πως ο άνδρας κουνιόταν με μανία για να τον δουν και πως «ήταν ξεκάθαρα σε απελπισία». Ο άνδρας εντοπίστηκε δυτικά των γαλλικών ακτών.
Ο καπετάνιος που τον διέσωσε είπε στην ολλανδική τηλεόραση: «Ήταν καλυμμένος με μώλωπες και εξήγησε ότι έμεινε ζωντανός με τα μύδια από τη σημαδούρα και τρώγοντας μικρά καβούρια και φύκια».
Σημειώνεται πως ο χρόνος που ο άνδρας παρέμεινε στη σημαδούρα δεν είναι σαφής, καθώς βρετανικά μέσα αναφέρουν πως έφυγε από το Ντόβερ στις 15 Οκτωβρίου, ενώ γαλλικά μέσα στις 25 του ίδιου μήνα και εντοπίστηκε δύο μέρες μετά.
Σχετικά Νέα
Το μήνυμα του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών στον Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «πρέπει τώρα να τηρήσει το δικό του μέρος της.
Εξαρθρώθηκε αλβανικό εγκληματικό δίκτυο με έδρα το Βέλγιο – Είχε κλέψει φορτία αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ
Εξαρθρώθηκε αλβανικό εγκληματικό δίκτυο, με έδρα το Βέλγιο, που φέρεται να διέπραξε επτά κλοπές.
Αμπάς: Αίρεται η απαγόρευση λειτουργίας του Al Jazeera στη Δυτική Οχθη
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς ήρε την απαγόρευση που είχε επιβληθεί στη δραστηριότητα του.
Επικοινωνία Ρούμπιο-Φιντάν με επίκεντρο τις πιθανές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρκο Ρούμπιο πραγματοποίησε ο Χακάν Φιντάν, σχετικά με τις πιθανές.