

Η υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας, δήλωσε ότι πιστεύει πως ο Πούτιν «δεν θα σταματήσει στην Ουκρανία», υποστηρίζοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος θέλει να συνενώσει τη Σοβιετική Ένωση.
Η ίδια προειδοποίησε στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια ότι έρχεται πόλεμος.
«Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια από τη δεκαετία του 1940. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο. Η Ρωσία έχει δείξει ότι δεν είναι σοβαρή για τη διπλωματία», είπε.
Σε δηλώσεις της στη Mail On Sunday, είπε ότι η Δύση έπρεπε να σταματήσει τη Μόσχα άμεσα, διαφορετικά ο Πούτιν θα κοιτάξει να «γυρίσει το ρολόι πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ή ακόμη και πριν από τότε» προσαρτώντας πιθανώς τα κράτη της Βαλτικής, όπως η Εσθονία και η Λετονία, και τα δυτικά Βαλκάνια, με τη Σερβία και την Αλβανία.
Σχετικά Νέα
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.
Στην Αίγυπτο αντιπροσωπεία της Χαμάς για να συζητήσει «νέες ιδέες» για εκεχειρία
Αντιπροσωπεία της Χαμάς είναι καθ’ οδόν προς το Κάιρο για να συζητήσει με τους.
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.