

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται έως τις 30 Ιουνίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή θεμελίωσης Μεσοβάθρου Μ2, Γέφυρας (flyover) και μετατόπισης καλωδίων Μέσης Τάσης». Κατά την παραπάνω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική ανά λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της συμβολής με την οδό Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, στην περιοχή των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.
Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Σχετικά Νέα
Θρίλερ στη Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λάρισας, βρέθηκε μία γυναίκα το απόγευμα.
Εύβοια: 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία
Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/05) ένας 62χρονος στην παραλία «Ασμηνιού» Ευβοίας του.
ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα για φοροδιαφυγή
Λουκέτο 48 ωρών επέβαλε η ΑΑΔΕ σε γνωστό εστιατόριο, στο κέντρο της Αθήνας, με.
Δύο συλλήψεις οπαδών για χρήση λέιζερ στο Final Four του BCL που έγινε στην SUNEL Arena
Κατά τη διάρκεια του Basketball Champions League η αστυνομία πραγματοποίησε δύο συλλήψεις σε βάρος.