

Συνελήφθησαν την Κυριακή (22/10) στην Κυψέλη μία 33χρονη Ελληνίδα και ένας 17χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο περιπολιών που διενεργούν στην Αθήνα, εντόπισαν τα δύο άτομα να κινούνται πεζή σε δρόμο της Κυψέλης χθες το μεσημέρι μεταφέροντας σάκο.
Άμεσα τους κάλεσαν σε έλεγχο με τον ανήλικο να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις και να τρέπεται σε φυγή, έως την ακινητοποίηση του σε κοντινή απόσταση.
Εντός του σάκου βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες και 140 φυσίγγια.
Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.