

Προφυλακίστηκε ο 19χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι σε Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή.
Ο δράστης θέλησε να τιμωρήσει τον μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από μερικές ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 14 ετών, που φοιτά στο ίδιο σχολείο, σύμφωνα με τον ίδιο.
«Με χτύπησε μέσα στην τάξη…»
Ο 17χρονος μαθητής που δέχτηκε την επίθεση μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την επίθεση.
«Με χτύπησε στο κεφάλι. Πονάει ντο κεφάλι μου. Μέσα στην τάξη και έξω στις σκάλες με χτύπησε. Μαχαίρωσε και τον διευθυντή. Δεν τον ξέρω αυτόν που με χτύπησε. Δεν είχε αδελφό στην τάξη μου αλλά σε άλλη. Ο διευθυντής είναι καλά».
Η Γιουλίντα Ρεντζεπάι, δικηγόρος δράστη, μίλησε και εκείνη στην εκπομπή.
«Προφυλακίστηκε ο εντολέας μου. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του. Ο αδελφός του πηγαίνει στο Γυμνάσιο και παρακολουθεί επιπλέον μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκεί γνώρισε και τον 17χρονο μαθητή. Κατά τα λεγόμενα του 14χρονου, δεχόταν έντονο bullying από τον 17χρονο».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.