

Διάταγμα με το οποίο παρατείνει τη χρονική περίοδο απαγόρευσης πτήσεων στην Κύπρο μέχρι τις 8 Ιουνίου, εξέδωσε το υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
«Με σκοπό τη διαφύλαξη και περαιτέρω ενίσχυση από πλευράς Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, των όσων μέτρων έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από την Κυβέρνηση και με απώτερο στόχο και σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού COVID-19 στον τόπο μας, πληροφορείστε ότι με Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 25.05.2020, παρατείνονται περαιτέρω τα μέτρα για απαγόρευση των πτήσεων για άλλες έντεκα ημέρες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το διάταγμα τίθεται σε ισχύ κατά την 00:00 π.μ. ώρα Κύπρου της 29ης Μαΐου 2020.
Σχετικά Νέα
Με το σταγονόμετρο η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα – Σύμμαχοι απειλούν με κυρώσεις το Ισραήλ
Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αποκλεισμού, τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν τη.
Συμφωνία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη χορήγηση δανείων 4 δισεκ. ευρώ στην Αίγυπτο
Η Ευρωπαϊκή Ένωσηθα χορηγήσει μακροοικονομική βοήθεια 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Αίγυπτο κατόπιν συμφωνίας γι’.
ΗΠΑ: Επαναπατρίστηκε ομάδα μεταναστών που συμφώνησε να εγκαταλείψει τη χώρα οικειοθελώς
Μια πρώτη ομάδα μεταναστών χωρίς χαρτιά, τα μέλη της οποίας συναίνεσαν να λάβουν βοήθημα.
ΗΠΑ: Αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων θα λάβει η οικογένεια της γυναίκας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για να καταβληθεί ποσό σχεδόν.