

Έναν θάνατο και 301 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε την Κυριακή (13/12) το υπουργείο Υγείας Κύπρου.
Συγκεκριμένα, στην σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι:
«Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων στην Κύπρο σε 78. 120 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 15 σε σοβαρή κατάσταση.
Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 9.845 τεστ ανίχνευσης της νόσου, εκ των οποίων τα 2.427 με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τα 7.418 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).
301 νέα περιστατικά της νόσου εντοπίστηκαν και επιβεβαιωθήκαν από τα μοριακά τεστ (PCR), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 15.101. Στα 301 συμπεριλαμβάνονται 95 επαληθεύσεις από rapid tests των προηγούμενων ημερών. Σε 202 περιπτώσεις από τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) υπήρξε θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα πρέπει να επαληθευθεί με τη μοριακή μέθοδο (PCR)».
Σχετικά Νέα
Τον έλεγχο όλης της Γάζας θέλει να πάρει το Ισραήλ – Τουλάχιστον 91 Παλαιστίνιοι νεκροί στους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς
Η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα την πρόθεσή της να πάρει «τον έλεγχο».
Τραμπ: Με φυλάκιση έως τρία έτη θα τιμωρούνται όσοι δημοσιεύουν ερωτικά βίντεο χωρίς συναίνεση
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε τη Δευτέρα ένα νομοσχέδιο που καθιστά ομοσπονδιακό.
Πεσκόφ: Δεν μπορεί να υπάρξει χρονοδιάγραμμα για τη σύνταξη κοινού κειμένου ειρήνης Ρωσίας και Ουκρανίας
Η διαδικασία για τη σύνταξη κοινού κειμένου ειρήνης και κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Μόσχας.
ΗΠΑ: Αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων σε οικογένεια γυναίκας που σκοτώθηκε κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για να καταβληθεί ποσό σχεδόν.