

Τέσσερις θανάτους και 573 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε την Τετάρτη 6/1/2021 το υπουργείο Υγείας Κύπρου.
Οι τρεις από τους τέσσερις θανόντες, ηλικίας 76, 76 και 79 ετών αντίστοιχα, έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, ενώ ο τέταρτος, 69 ετών, δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:
Τέσσερα άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 138.
187 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 49 σε σοβαρή κατάσταση.
Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 10.201 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
573 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 25.781.
Σχετικά Νέα
Λιβύη: Νέα διαδήλωση με αίτημα να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρωθυπουργός Ντμπάιμπα
Περίπου πεντακόσιοι Λίβυοι βγήκαν στον δρόμο χθες Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, απαιτώντας να.
Η Τουρκία απομάκρυνε εσπευσμένα 82 υπηκόους της από τη Λιβύη
Η Τουρκία προχώρησε αυτή την εβδομάδα στην εσπευσμένη απομάκρυνση 82 υπηκόων της από τη.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εκφράζει «αποτροπιασμό» για τις επεκτεινόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα εξέφρασε τον “αποτροπιασμό” του το Σάββατο για.
Παμ Μπόντι: «Ασυγχώρητη» η επίθεση εναντίον κλινικής στην Καλιφόρνια
«Η βία εναντίον κλινικής γονιμότητας είναι ασυγχώρητη», τόνισε χθες Σάββατο η υπουργός Δικαιοσύνης Παμ.