

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των μετωπικού σταθμού διοδίων (Μ.Σ.Δ.) της Ελευσίνας λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέου στεγάστρου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 29 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2024.
Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:
– Αποκλεισμός, καθ’όλο το 24ωρο, τμήματος στα δεξιά της διατομής του οδοστρώματος, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την έναρξη της χοάνης πριν τον Μ.Σ.Δ. (περί την 26,900 χ/θ) μέχρι και 100 μέτρα πριν το πέρας αυτής μετά τον Μ.Σ.Δ. (περί την 26,200 χ/θ), περιλαμβάνοντας τις έντεκα (11) δεξιές λωρίδες του Μ.Σ.Δ. .
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα της διατομής του οδοστρώματος το οποίο θα μοιράζεται αναλόγως και στις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι 11 αποκλεισμένες λωρίδες θα αποδίδονται σταδιακά στην κυκλοφορία ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Σχετικά Νέα
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.