

Αν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατέβει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024, κανείς δεν θα μπορέσει να τον ανταγωνιστεί, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Πούτιν, ο οποίος έγινε πρόεδρος την τελευταία ημέρα του 1999 από τον Μπόρις Γέλτσιν και έκτοτε κυριαρχεί στη ρωσική πολιτική σκηνή, έχει την απόλυτη υποστήριξη του ρωσικού πληθυσμού.
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ είπε στον Πούτιν τον Μάρτιο ότι είναι πεπεισμένος ότι οι Ρώσοι θα υποστηρίξουν τον επικεφαλής του Κρεμλίνου στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους. Σημειώνεται ότι ο Πούτιν δεν έχει ακόμη δηλώσει επίσημα αν θα διεκδικήσει άλλη μια θητεία.
Σχετικά Νέα
Οι Χούθι εκτόξευσαν έναν πύραυλο εναντίον του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι εκτόξευσαν σήμερα έναν πύραυλο με στόχο το.
Ευρωπαϊκή Ένωση: Συστήνει ειδικό δικαστήριο για εγκλήματα της Ρωσίας στην Ουκρανία
Ειδικό Δικαστήριο που θα δικάσει τα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, συμφώνησαν να.
Στη Μόσχα για την 9η Μαΐου δύο Γερμανοί ευρωβουλευτές
80 χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κορυφώθηκαν στη Μόσχα οι εορτασμοί.
Ταχυδρομική Υπηρεσία ΗΠΑ: Καθαρές ζημιές 3,3 δισ. δολαρίων στο α’ τρίμηνο 2025
Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Παρασκευή καθαρές ζημιές ύψους 3,3 δισ. δολαρίων.