Ταχυδρομική Υπηρεσία ΗΠΑ: Καθαρές ζημιές 3,3 δισ. δολαρίων στο α’ τρίμηνο 2025

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Παρασκευή καθαρές ζημιές ύψους 3,3 δισ. δολαρίων για το α’ τρίμηνο, με τον οργανισμό να συνεχίζει να αναζητά τρόπους μείωσης του κόστους λειτουργίας του.

Η USPS δήλωσε ότι η ελεγχόμενη ζημιά της ήταν στα 848 εκατ. δολάρια, από 317 εκατ. δολάρια σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2024, καθώς ο όγκος της αλληλογραφίας συνεχίζει να μειώνεται.

Στα τέλη Μαρτίου, ο Γενικός Διευθυντής Ταχυδρομείων των ΗΠΑ Louis DeJoy παραιτήθηκε υπό την πίεση του Λευκού Οίκου.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο συγχώνευσης της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας με το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, μια κίνηση που οι Δημοκρατικοί δήλωσαν ότι θα παραβίαζε την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα