

Κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας Οδού σε τμήμα του στην Κοζάνη και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λόγω εκτροπής νταλίκας που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, με υλικές μόνο ζημιές.
Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ανατολικής Εισόδου Ξηρολίμνης και Εξόδου Κοίλων, προκειμένου να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα (μετέφερε σίδερα). Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο εκτρέπονται μέσω εναλλακτικών διαδρομών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.
Σχετικά Νέα
-
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.