

Κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού ένας 47χρονος στην Κοζάνη, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozanimedia σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων, έφυγε από τη ζωή 47χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας.
Ο άτυχος άντρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Να σημειωθεί ότι με κορωνοϊό νόσησαν τόσο η σύζυγος, όσο και το 3,5 μηνών μωρό τους.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.