

Θλίψη σκόρπισε στη μικρή κοινωνία του Βελβεντού Κοζάνης η είδηση για το θάνατο 69χρονης γυναίκας, την οποία τσίμπησε πιθανότατα σφήκα, το Σάββατο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική και, μάλιστα, μετά το τσίμπημα φέρεται να πρόλαβε να κάνει και την απαραίτητη, σε ανάλογες περιπτώσεις, ένεση, χωρίς, ωστόσο, να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που προκάλεσε το τσίμπημα. Δυστυχώς η 69χρονη να κατέληξε.
Να σημειωθεί πως στο Βελβεντό έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει την άτυχη γυναίκα.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.