

Τουλάχιστον 70 άτομα έχουν μπει σε καραντίνα στο γηροκομείο του Μοσχάτου όπου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό εργαζόμενη που δουλεύει στον πρώτο όροφο του κτηρίου.
Σε απομόνωση έχουν μπει και οι 67 ηλικιωμένοι τρόφιμοι του γηροκομείου, καθώς και αρκετοί από τους 35 εργαζόμενους, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πρόκειται να μεταβεί σήμερα στο Μοσχάτο και να κάνει μαζικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα.
Άξιο αναφοράς είναι ότι μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, γνωστοποίησε ότι η μητέρα του, η οποία είναι τρόφιμος του εν λόγω γηροκομείου, διαγνώσθηκε με κορονοϊό, ωστόσο προς ώρας η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.
Σχετικά Νέα
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.