

Σε 1.358 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το απόγευμα της Κυριακής. Έξαρση εμφανίζεται, πέρα από τη Μακεδονία, και στη Θεσσαλία.
Επιπλέον ανακοινώθηκαν 30 θάνατοι, φέρνοντας το σύνολο των νεκρών από κορωνοϊό από την αρχή της πανδημίας στους 15.135.
Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 333 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 81.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 289 (86.79%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 44 (13.21%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.210 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 206. Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 179 ασθενείς.
Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη, ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη.
Στην Αττική εντοπίστηκαν 261 κρούσματα, 236 στη Θεσσαλονίκη, 68 στη Λάρισα, 43 στη Μαγνησία και 32 στην Πέλλα.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Για πρώτη φορά ανοιχτός σε «διμερείς συνομιλίες» με το Κίεβο
Ανακοινώνοντας το τέλος της πασχαλινής «εκεχειρίας», ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα «θα.
Πάπας Φραγκίσκος: Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο τον αποχαιρετούν
Η είδηση του θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου σκόρπισε παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Από την.
SOS για τη Σαντορίνη: Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια είναι ικανά για μεγάλες εκρήξεις
Μπορεί οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις οι οποίες για μήνες ταρακούνησαν τις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, με.
Πώς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων
Ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων μίλησε στο Open και εξήγησε.