

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται σε ό,τι αφορά τη διασπορά του κορωνοϊού σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Την ίδια ώρα, μικρή κάμψη καταγράφεται στον αριθμό νέων κρουσμάτων στην Αττική και τη Λάρισα.
Ειδικότερα, σε σύνολο 3.823 νέων κρουσμάτων, στην Αττική καταγράφονται 973 νέες μολύνσεις, στη Θεσσαλονίκη 703, στην Αχαΐα 124 και στη Λάρισα 101.
Την ίδια ώρα, ανοδική τάση στον αριθμό νέων κρουσμάτων καταγράφεται μεταξύ άλλων στο Ηράκλειο Κρήτης με 109 μολύνσεις, στη Μαγνησία με 123 και στις Σέρρες με 116.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.