

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 13 Ιουνίου, 297 νέα κρούσματα κορωνοϊού, 17 θανάτους και 358 διασωληνωμένους ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 103 (ημερήσια μεταβολή -11.21%).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 297, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 414.933 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 35 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.370 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 17, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.422 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 358 (64.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 88.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.562 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 103 (ημερήσια μεταβολή -11.21%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 115 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη). Από το σύνολο των 297 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 7 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Σχετικά Νέα
Δημοσκόπηση Real polls: Πρώτη με άνεση η ΝΔ – Κοντά στο 20% η Πλεύση Ελευθερίας
Η δημοσκόπηση διεξήχθη τηλεφωνικά σε δείγμα 1.723 πολιτών ηλικίας 17 ετών και άνω από.
Τραμπ: Με Tesla Cybertruck και μαχητικά αεροσκάφη η υποδοχή του στο Κατάρ
Η μία υποδοχή είναι εντυπωσιακότερη από την άλλη, στην επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή..
Δώδεκα ερωταπαντήσεις για τον ΝΟΚ – Οι αλλαγές που προκύπτουν με τη νέα τροπολογία
Σε μια κρίσιμη νομοθετική παρέμβαση προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο την.
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις
Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικός.