

Συνελήφθη χθες (25-11-2022) το πρωί σε περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και απείθεια.
Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και τροχόσπιτο που διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
3 νάιλον συσκευασίες και 2 πλαστικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 61,8 γραμμαρίων, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 περίστροφο, 4 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου, τα οποία θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για την περαιτέρω διερεύνηση και εξέτασή τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Σχετικά Νέα
Κλήρωση Eurojackpot 16/5/2025: Οι τυχεροί αριθμοί
Έγινε σήμερα, Παρασκευή (16/5), η μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, το οποίο στην πρώτη κατηγορία.
Η Αθήνα Γιορτάζει: Το Φεστιβάλ το Δήμου Αθηναίων συνεχίζεται έως την 1η Ιουνίου
Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους κατοίκους της Αθήνας παίρνει και φέτος «σάρκα.
Αττική: «Πέπλο» αφρικανικής σκόνης σκέπασε τον ουρανό και «έκρυψε» την Ακρόπολη – Απόκοσμες εικόνες
Εικόνες στο όριο του απόκοσμου δημιούργησε η αφρικανική σκόνη που σκέπασε τον ουρανό της Αττικής την.
ΕΠΟ: Υπογράφηκε το προσύμφωνο για την Παιανία
Η ΕΠΟ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης υπέγραψαν το προσύμφωνο για την αγορά του προπονητικού.